Start bouw Jazzboog april 2019

Geplaatst op 25-01-2019

Het project de Jazzboog in Woonpark Mortiere te Middelburg is vorig jaar in verkoop gegaan. Mede door succesvolle verkoop is inmiddels kenbaar gemaakt aan de huidige kopers dat start bouw in april 2019 zal plaatsvinden. Hierbij zullen alle 29 woningen van fase 1 in één keer tegelijk worden gerealiseerd, dus ook het nog beschikbare aanbod. Door de zekerheid van start bouw hoeven nieuwe kandidaten op dit moment bij aankoop van een woning in de Jazzboog niet meer in onzekerheid te wachten en is de periode van aankoop tot oplevering een stuk korter.

Inloopdag 2 februari 2019 10:00 - 12:00

Nieuwsgierig naar het beschikbaar aanbod in de Jazzboog? Kom dan vrijblijvend langs bij het infocentrum Woonpark Mortiere op de inloopdag op zaterdag 2 februari 2019 tussen 10:00 - 12:00. Hier staan de makelaars klaar om u te informeren over het beschikbaar aanbod in De Jazzboog en uw vragen te beantwoorden.

Informatie over de Jazzboog, Woonpark Moritere

De Jazzboog onderscheidt zich door ruime percelen, royale woningen en rijke architectuur op een unieke locatie. De Jazzboog loopt in een boog om het park heen. De eerste 29 woningen genieten van een prachtig uitzicht. De aanzet wordt gevormd door grote tweekappers en vrijstaande villa's; afgewisseld met fraai groen en rijwoningen. Als slotstuk zijn er riante bungalows. Kenmerkend voor De Jazzboog is de afwisseling tussen woonstijlen, die geïnspireerd zijn op de jaren dertig en twintig. Die laatste bouwstijl is rijk gedecoreerd, bijvoorbeeld met bijzondere details in het metselwerk en uitstekende bloemkozijnen. Samen vormen ze een schitterende compositie.

Download hier de flyer.

  • Start bouw Jazzboog april 2019

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij