Informatiedag Energieneutrale woningen in Woonpark Mortiere

Geplaatst op 04-09-2019

De eerste energie neutrale woningen van Woonpark Mortiere nu in verkoop!
Nieuwsgierig naar de voordelen van volledig gasloos en toekomstbestendig wonen? Kom dan op 7 september a.s. bij het verkoopcentrum langs en laat u vrijblijvend informeren over de nieuwste fase van de Jazzboog. Hier komen diverse royale woningtypes, waaronder rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen beschikken maar liefst over 130 - 152 m2 woonoppervlakte en zijn gelegen op een prachtige locatie in Woonpark Mortiere. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier alvast het totale aanbod.

 Download de flyer

De woningen zijn volledig voorbereid op de toekomst. Zo beschikken ze over een bodemwarmtepomp en zijn de woningen op alle verdiepingen voorzien van individueel regelbare vloerverwarming per kamer. De vloerverwarming kan bovendien ook koelen, ideaal op warme zomerdagen. Met de zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, onder andere voor het functioneren van de bodemwarmtepomp. Hierdoor bespaart u direct structureel op uw woonlasten. Met het toepassen van kunststof kozijnen zijn de woningen ook meer onderhoudsarm, waardoor u direct tijd en kosten bespaart op het onderhoud.

Heeft u interesse in één van deze woningen? Kom aankomende zaterdag vrijblijvend langs op de informatiedag voor meer informatie. Wij staan voor u klaar om u alle informatie te geven. Op 7 september a.s. van 10:00 - 12:00 staan wij voor u klaar bij het infocentrum Woonpark Mortiere.

  • Informatiedag Energieneutrale woningen in Woonpark Mortiere

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij