19 mei OPEN DAG: Ontdek de nieuwe fase

Geplaatst op 29-04-2016

 

Woonpark Mortiere zet een nieuwe kwaliteitsstandaard in Zeeland. Mooie huizen, rustige straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad en de belangrijkste uitvalswegen. Hier wordt gebouwd voor een brede doelgroep van 20-jarigen tot 65-plussers. “Dit betekent een al even breed woningaanbod, uiteenlopend van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-een- kapwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels voor zelfbouwers”, legt Gino van Driessche, directeur AM Zeeland uit. “We doen dit altijd in meerdere varianten en prijsklassen.”

Parkzijde ligt direct aan het park
Centraal in Woonpark Mortiere ligt het mooie park. Een ideale plek om te spelen en te ontspannen en de garantie voor een fraai uitzicht. Naast de deelgebieden Fase 7 en De Entree, is nu ook Parkzijde beschikbaar voor de verkoop. Een unieke kans, met volop keuze. Zo is het mogelijk een woning te kiezen met uitzicht op het park, met een grote of kleine tuin, een woonprogramma op de begane grond of met een royale zolder. “Voor welk woningtype je ook valt, de huizen worden compleet opgeleverd. Dat betekent voor ons inclusief energiebesparende zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming, een compleet sanitair pakket en het SLIM Wonen huisdomoticasysteem. En natuurlijk zijn persoonlijke woonwensen altijd bespreekbaar.”

Oriënteren tijdens verkoopavond
Gelet op de belangstelling organiseren AM en Heijmans een verkoopavond op donderdagavond 19 mei, tussen 18.00 en 20.00 uur. Dit vindt plaats bij De Entree in Mortiere, aan het begin van de Blues route. Belangstellenden kunnen die avond hun auto parkeren op parkeerplaats van Scalda. Vooraf oriënteren kan ook. De vernieuwde website www.mortiere.nl geeft een duidelijk beeld van de woningen en kavels die momenteel te koop zijn.

  • 19 mei OPEN DAG: Ontdek de nieuwe fase

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij