Wonen op de mooiste plek van Mortiere

Geplaatst op 01-06-2016

Op het kantoor van AM Zeeland gonst het van de activiteiten. De woningmarkt herstelt zich en het optimisme is terug. Zo ook in Woonpark Mortiere in Middelburg. Samen met partner Heijmans presenteert AM Zeeland hier het unieke project Parkzijde: een gevarieerde mix van woningen op misschien wel de mooiste plek van Woonpark Mortiere.

Woonpark Mortiere zet een nieuwe kwaliteitsstandaard in Zeeland. Mooie huizen, rustige straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad en de belangrijkste uitvalswegen. Hier wordt gebouwd voor een brede doelgroep van 20-jarigen tot 65-plussers. “Dit betekent een al even breed woningaanbod, uiteenlopend van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-een- kapwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels voor zelfbouwers”, legt Gino van Driessche, directeur AM Zeeland uit. “We doen dit altijd in meerdere varianten en prijsklassen.”

Parkzijde ligt direct aan het park
Centraal in Woonpark Mortiere ligt het mooie park. Een ideale plek om te spelen en te ontspannen en de garantie voor een fraai uitzicht. Naast de deelgebieden Fase 7 en De Entree, is nu ook Parkzijde beschikbaar voor de verkoop. Een unieke kans, met volop keuze. Zo is het mogelijk een woning te kiezen met uitzicht op het park, met een grote of kleine tuin, een woonprogramma op de begane grond of met een royale zolder. “Voor welk woningtype je ook valt, de huizen worden compleet opgeleverd. Dat betekent voor ons inclusief energiebesparende zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming, een compleet sanitair pakket en het SLIM Wonen huisdomoticasysteem. En natuurlijk zijn persoonlijke woonwensen altijd bespreekbaar.”

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij