Wonen wordt een belevenis in Woonpark Mortiere

Geplaatst op 13-06-2016

In het hart van Woonpark Mortiere ligt een prachtig park omgeven door water. Lieflijke bruggetjes verbinden een rijke variatie aan ruim gelegen woningen tot een perfect samenhangend architectonisch geheel.

 

Een fris samenspel van een jaren '30 bouwstijl en traditionele Zeeuwse accenten geven Woonpark Mortiere in Middelburg een opvallend en aantrekkelijk eigen gezicht. Een architectonisch blikveld dat tot de kleinste details doorloopt, zoals de kleuren van huizen en daken, de stoep, muurtjes en verrassende zichtlijnen en doorkijkjes. De groene en waterrijke omgeving waarin de nieuwbouwwijk is gelegen ademt een sfeer van landelijke rust uit, met als hoogtepunt het park midden in de wijk. Het park verbindt huizen met een schitterend uitzicht, het park biedt ontspanning voor volwassenen,  speelplaatsen voor kinderen. Het park mag zich ontwikkelen tot een ontmoetingsplaats voor buurtgenoten, een plaats waar mensen met ideeën activiteiten kunnen ontwikkelen. Met daarnaast de belangrijkste uitvalswegen en de faciliteiten van Middelburg net om de hoek zet het Woonpark Mortiere zichzelf op de kaart als een ideale woonervaring. In Mortiere mag wonen een plezier zijn, een belevenis.

De woonbelevenis van Woonpark Mortiere is er voor iedereen. Voor starters en jonge gezinnen, voor doorgroeiers en gevorderden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ruim woningaanbod van tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, patiowoningen en kavels van klein tot groot. Elke woning biedt een hoge en moderne kwaliteitsstandaard in zowel comfort als duurzaamheid en wordt compleet opgeleverd. Inclusief energiebesparende zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming, een compleet sanitair pakket en het SLIM Wonen huisdomoticasysteem. Ontwikkelaar Floris Horstink van Heijmans Vastgoed: "Het voordeel van een nieuwbouwproject is dat er van tevoren over elk detail goed wordt nagedacht. De wijk als architectonisch geheel met een brede variatie in woningaanbod. De eisen aan kwaliteit en duurzaamheid en een compleet opgeleverde woning, voorzien van alle gemakken".

"We hebben al gemerkt dat we met dit project de woningmarkt goed hebben aangetikt. Bewoners waarderen de woonbelevenis met gemiddeld een dikke acht. Je ziet het terug in het succes van de verkoop. Begin april zijn we gestart, met het nieuwe deelgebied Parkzijde. Al ruim een derde van de woningen is verkocht of staat onder optie", vertelt commercieel manager van Heijmans Vastgoed, Gonny Spooren. Woonpark Mortiere wordt gerealiseerd door een consortium van Heijmans Vastgoed en ontwikkelaar AM Zeeland.

 

www.mortiere.nl

  • Wonen wordt een belevenis in Woonpark Mortiere

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij