Er wordt gebouwd in Woonpark Mortiere

Geplaatst op 13-06-2016

De positieve ontwikkeling van de woningmarkt inspireert tot nieuwe bouwplannen in Woonpark Mortiere. Er is een nieuw en uniek, rijk gevarieerd aanbod van woningen in verschillende delen van de wijk.

"We creëren een nieuw afwisselend aanbod, inclusief een voor Mortiere nieuw type woning, de patiowoning. Er is voor elk wat wils, met een kleine tuin, of juist een grote. Ook zijn er  huizen met uitzicht op het park! Op elk prijsniveau hebben we het over een mooie, royale woning met een hoog afwerkingsniveau, compleet opgeleverd met een huisautomatiseringssysteem, hoogwaardig sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en duurzame oplossingen voor het energiegebruik. Natuurlijk zijn persoonlijke woonwensen ook bespreekbaar", vertelt ontwikkelaar Floris Horstink van Heijmans Vastgoed. Heijmans Vastgoed vormt een consortium met ontwikkelaar AM Zeeland in de realisatie van Woonpark Mortiere.

Er zijn nieuwbouwplannen voor drie deelgebieden van de wijk. Het deelgebied Parkzijde, Fase 7 en De Entree. "Parkzijde is toch wel een beetje ons kindje. Al de waarden van Mortiere komen erin terug en de diversiteit in aanbod is breed genoeg om elke doelgroep te kunnen aanspreken", vertelt een enthousiaste Horstink. "De locatie is bijzonder. Parkzijde ligt recht tegenover het park. Wij vinden het een van de mooiste plekken van heel Woonpark Mortiere", vult commercieel manager van Heijmans Vastgoed Gonny Spooren aan. Naast de nieuwe patiowoning komen er tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en villa's, variërend in prijs van 210.000 tot 450.000 euro. Na de zomer worden al nieuwe bouwactiviteiten opgestart.

Het deelgebied De Entree krijgt negen nieuwe woningen. Spooren: "Deze woningen worden beeldbepalend, het zijn echte eye-catchers". De poortwoningen hebben een mooie jaren '30 uitstraling met een donkerrode steen en een schuin dak met traditionele dakpannen. In de hoek wordt het onderbroken door een royale vierkante woontoren met een witte steen. Een ware 'must see'.

Fase 7 is al deels opgeleverd, maar ook hier wordt na de zomer weer gebouwd. Daarnaast zijn hier onlangs  zestien nieuwe woningen in verkoop genomen. Van tussenwoning, twee-onder-een-kap woning tot villa. Nog een kans ligt er in het aanbod vrije kavels vanaf 95.000 euro. De kavels zijn mooi gelegen naast de golfbaan die Woonpark Mortiere van de A58 afschermt. Ze zijn in diverse groottes beschikbaar en ideaal om te bouwen naar eigen smaak. Spooren: "We krijgen veel enthousiaste reacties op de verkoopmanifestatie van afgelopen mei. Daarom willen we na de zomer daaraan een vervolg geven".

 

www.mortiere.nl

  • Er wordt gebouwd in Woonpark Mortiere

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij