DANIEL EN LANA KOZEN ZONDER TWIJFEL OPNIEUW VOOR MORTIERE

Geplaatst op 11-05-2017

“Ondanks dat alle huizen kenmerken vertonen van de jarendertigarchitectuur, is geen straat hier hetzelfde. De wegen kronkelen en in het hart van de wijk is een fantastisch park waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen uitleven.” Enthousiast vertelt Daniel waarom ze met volle overtuiging opnieuw kiezen voor een ander nieuw huis in Mortiere.

 

Geen wijk overtrof Mortiere

“We wilden ruimer wonen en ook een grotere tuin leek ons heel fijn. Daarbij wilden we graag een garage. Hoewel we het ontzettend naar ons zin hebben in Mortiere, keken we ook naar andere nieuwbouwprojecten in Middelburg. We wilden ons breed oriënteren. Onze conclusie was dat andere wijken toch minder gunstig lagen en ook de ruimtelijke manier waarop Mortiere is opgezet, werd nergens overtroffen. Daarbij is de buurtvereniging in de wijk heel actief en dat zorgt voor een prettige saamhorigheid. Er wonen hier leuke mensen, vind ik.”

 Ons droomhuis

“Toen hoorden we dat er in het deelproject Parkzijde nieuwe woningen zouden komen. Het ziet er allemaal weer net wat anders uit. Maar nog steeds even mooi. Of mooier, want dit huis staat vrij op een riante kavel. We hebben dankbaar gebruikgemaakt van de meerwerkopties, zodat het huis helemaal bij ons past. Met het SlimWonen-concept is het mogelijk om allerlei elektronische zaken op afstand te regelen en in de optionele sfeer kun je aanpassingen laten doen die je het leven straks nog makkelijker maken. Ideaal! Ook hebben we de losstaande garage aan ons huis laten bouwen en een binnendoor gecreëerd.”

 Bij nieuwbouw bepaal je alles zelf!

“We hebben bewust weer voor nieuwbouw gekozen. Zelfbouwen was ook een optie of een opknapproject dat je weer stript en volledig opnieuw opbouwt. Als je een bestaand huis koopt, zitten er vaak zaken in die te goed zijn om eruit te halen. Het zijn dingen die je voor lief neemt en daarmee doe je bijna altijd concessies. Nu hebben we opnieuw een huis dat precies zo is zoals wij het willen. Zo fijn!”

Volgende zomer vieren we in een nieuw huis

“De bouw is net begonnen en zoals het er nu naar uitziet, krijgen we in het eerste kwartaal de sleutel. We kijken ernaar uit!” 

  • DANIEL EN LANA KOZEN ZONDER TWIJFEL OPNIEUW VOOR MORTIERE

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij