Projecten in Woonpark Mortiere

Gebiedskaart
Infocentrum
De Jazzboog
parkzicht
Vrije Kavels
X

Vrije kavels

Vrije Kavels

Vrije kavels

Uw droomhuis bouwen, naar eigen inzicht. Woonpark Mortiere biedt u vrije kavels in een groene omgeving.

De Jazzboog

De Jazzboog fase 2

Jazzboog fase 2 borduurt voort op de filosofie van fase 1; rijke architectuur in stijl van de jaren ’20 en jaren ’30.

Parkzicht

Parkzicht

Parkzicht ligt in het hart van Woonpark Mortiere. Kenmerkend is de natuurlijke omgeving en de rustige ligging. Dit fraaie appartementencomplex, omgeven door water, telt 53 appartementen die in grootte variëren van circa 90 tot 125 m² en 2 riante penthouses van circa 155 m².

Infocentrum

Infocentrum

Infocentrum

In het infocentrum van Woonpark Mortiere wordt u ontvangen door een van onze makelaars. Hier bent u zonder afspraak welkom en kunt u al uw vragen laten beantwoorden.

Binnen Woonpark Mortiere worden er op diverse locaties nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Ieder project met zijn eigen unieke kenmerken. De verschillende locaties kunt u hierboven op de gebiedskaart bekijken. Door te klikken op een pointer krijgt u meer informatie over het betreffende project te zien.

Voor alle woningen binnen Woonpark Mortiere bent u verzekerd van kwalitatief goed wonen in een groene omgeving. In een mooi gemêleerde samenstelling heeft u keuze uit royale vrijstaande villa’s, levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen.

Mocht u de ambitie hebben om zelf uw droomwoning te realiseren, ook dat is mogelijk binnen Woonpark Mortiere! Er zijn diverse kavels beschikbaar voor het bouwen van een vrijstaande woning, geheel in eigen beheer. Uiteraard passend bij stijl van de overige bebouwing in de wijk.

Belangstelling?

Heeft u interesse in het woningaanbod van Mortiere? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij