Duurzaam wonen

Stelt u zich een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. Consortium Mortiere ontwikkelt woningen die we zo hebben ontworpen dat we de kwaliteit van wonen kunnen verhogen en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaan. Het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis.

Gasvrij

De woningen in De Jazzboog en Connect worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot en draagt u met deze woning bij aan een beter klimaat.


Energieneutraal

De woningen in De Jazzboog zijn energieneutraal. Dat betekent dat de woningen een energieprestatie (EPC) van 0 hebben. De woning wekt dan met zonnepanelen genoeg energie op voor het gebouwgebonden energiegebruik, zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Met de zonnepanelen wek je je eigen stroom op wat lagere energielasten oplevert én je krijgt tot € 20.000 extra hypotheekruimte doordat je lagere maandlasten hebt. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en milieu en heeft u lagere energielasten.Duurzaam gaat verder dan energie

Duurzaamheid gaat verder dan energie. Er zijn meerdere duurzame voordelen op verschillende niveaus. Denkt u daarbij aan gezondheid en comfort of toekomstwaarde. We hebben alle voordelen per niveau voor u op een rij gezet.

Gezondheid en comfort

De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners.

Lees meer...

Toekomstwaarde

Uw woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is de woning voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Uw woning voldoet aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en u hoeft uw woning dus niet aan te passen met nieuwe dure gasvrije installaties.

Lees meer...

Energie en betaalbaarheid

Bij een nieuwbouw woning met energiebesparende voorzieningen heeft u naast het feit dat de energielasten lager zijn ook recht op extra hypotheekruimte. Dit betekent extra financieel voordeel.

Lees meer...

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij