Ik heb belangstelling in Woonpark Mortiere

De Jazzboog fase 2

De Jazzboog loopt in een boog om het park heen. De eerste 29 woningen zijn gerealiseerd en worden ook al bewoond. De bouw van fase 2 is inmiddels volop in gang en daar zijn nog maar enkele woningen van te koop. Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen? Toon hier uw belangstelling.

Belangstelling in De Jazzboog fase 2

De Jazzboog fase 3

Is uw droomwoning in fase 2 uitverkocht? Geen paniek! In fase 3 komen de meeste woningtypen weer te koop. Deze fase is momenteel in voorbereiding maar u kunt zich hier wel alvast voor inschrijven. Toon hier uw belangstelling.

Belangstelling in De Jazzboog fase 3

Parkzicht

In hart van Mortiere, met uitzicht op het Ella Fitzgerald park, wordt het kleinschalige project Parkzicht ontwikkeld. Op het eiland dat hier straks ontstaat komen ca. 40 appartementen. Hoe dit eruit komt te zien willen we graag samen met u bepalen. Want wij zijn erg benieuwd of- en hoe u in een appartement op deze plek zou willen wonen. Bent u geïnteresseerd? Toon hier uw belangstelling:

Belangstelling in Parkzicht

Kavelaanbod

Ook voor een kavel grond met uw zelf ontworpen woning biedt Woonpark Mortiere mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd en kunt u niet wachten met het bouwen van uw droomhuis? Toon hier uw belangstelling:

Belangstelling Kavelaanbod

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij