Ik heb belangstelling in Woonpark Mortiere

De Jazzboog

De Jazzboog loopt in een boog om het park heen. De eerste 29 woningen zijn in aanbouw en zullen genieten van een prachtig uitzicht. De aanzet wordt gevormd door grote tweekappers en vrijstaande villa’s; afgewisseld met fraai groen, rijwoningen en riante bungalows. Dit aanbod is in fase 2, momenteel in verkoop, verder uitgebreid en voortgeborduurd op fase 1. Met als primeur de eerste gasloze en energie neutrale woningen van Woonpark Mortiere. Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen? Toon hier uw belangstelling

Belangstelling in De Jazzboog fase 1

Belangstelling in De Jazzboog fase 2

Parkzijde

In een mooi gemêleerde samenstelling vindt u hier levensloopbestendige woningen, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen, royale villa’s en klassieke rijwoningen. Bent u geïnteresseerd? Toon hier uw belangstelling:

Belangstelling in Schitterend Parkzijde Fase 4

Parkzicht

In hart van Mortiere, met uitzicht op het Ella Fitzgerald park, wordt het kleinschalige project Parkzicht ontwikkeld. Op het eiland dat hier straks ontstaat komen ca. 40 appartementen. Hoe dit eruit komt te zien willen we graag samen met u bepalen. Want wij zijn erg benieuwd of- en hoe u in een appartement op deze plek zou willen wonen. Bent u geïnteresseerd? Toon hier uw belangstelling:

Belangstelling in Parkzicht

Connect

Binnenkort komt in het hart van Mortiere nieuwe rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en andere bijzondere woningen in de verkoop.

Belangstelling in Connect

Kavelaanbod

Ook voor een kavel grond met uw zelf ontworpen woning biedt Woonpark Mortiere mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd en kunt u niet wachten met het bouwen van uw droomhuis? Toon hier uw belangstelling:

Belangstelling Kavelaanbod

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Woonpark Mortiere Middelburg

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij