Start verkoop Jazzboog fase 3

Zaterdag 29 mei a.s. vindt de start verkoop plaats van Jazzboog 3. In deze fase wordt de symfonie aan woningtypen uit de voorgaande fasen voortgezet. Prachtige energiezuinige woningen geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30 architectuur. Volop keuze uit diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen of (een nieuw type) vrijstaande woningen. Schrijf nu in en ontdek welke woning bij u past!

De makelaars brengen de brochure dan persoonlijk bij langs op zaterdag 29 mei*. Naast de brochure boordevol informatie en prachtige impressies ontvangt u dan ook de prijzen en het inschrijfformulier. Met het retourneren van dit formulier verzekert u zich van een informatiegesprek met de makelaar!

* Woont u buiten Walcheren? Dan ontvangt u de brochure met prijslijst en inschrijfformulier per post.


Ritornello

Ruime woningen met grote tuin en goede bezonning, waarvan één hoekwoning wordt uitgevoerd met zij-erker. Een andere hoekwoning heeft een bijzonder ontwerp en is een echte eyecatcher!


Adagio

Rijwoningen met allure! De speelse vormgeving zorgt voor variatie in de indeling van de woningen; 5 slaapkamers of 3 slaapkamers en open zolder, geschikt te maken voor een extra slaapkamer.


Maestoso

Statige twee-onder-één-kapwoning met erker en standaard aangebouwde, stenen garage. Beschikt over 5 slaapkamers en riante tuin.

Ossia

Fraai vormgegeven twee-onder-één kapwoning met 5 slaapkamers. Riante tuin en mogelijkheid voor een vrijstaande, houten garage.


Fieramente

Een ruimtewonder met een krachtige uitstraling. Deze vrijstaande woning wordt standaard uitgevoerd met aangebouwde, stenen garage, heeft 5 riante slaapkamers en staat op een groot perceel.Belangstellingsformulier


Ik wil de brochure ontvangen op 29 mei*
Ik ben geïnteresseerd in:


Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij