Aanmelden Jazzboog 3

De verkoop van Jazzboog Fase 3 is gestart! In deze fase wordt de symfonie aan woningtypen uit de voorgaande fasen voortgezet. Prachtige energiezuinige woningen geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30 architectuur. Volop keuze uit diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen of (een nieuw type) vrijstaande woningen. Schrijf u nu in en ontdek welke woning bij u past!

Meld u hieronder aan en ontvang direct de fraaie brochure met alle informatie in uw mail.Ritornello

Ruime woningen met grote tuin en goede bezonning, waarvan één hoekwoning wordt uitgevoerd met zij-erker. Een andere hoekwoning heeft een bijzonder ontwerp en is een echte eyecatcher!


Adagio

Rijwoningen met allure! De speelse vormgeving zorgt voor variatie in de indeling van de woningen; 5 slaapkamers of 3 slaapkamers en open zolder, geschikt te maken voor een extra slaapkamer.


Maestoso

Statige twee-onder-één-kapwoning met erker en standaard aangebouwde, stenen garage. Beschikt over 5 slaapkamers en riante tuin.

Ossia

Fraai vormgegeven twee-onder-één kapwoning met 5 slaapkamers. Riante tuin en mogelijkheid voor een vrijstaande, houten garage.


Fieramente

Een ruimtewonder met een krachtige uitstraling. Deze vrijstaande woning wordt standaard uitgevoerd met aangebouwde, stenen garage, heeft 5 riante slaapkamers en staat op een groot perceel.Belangstellingsformulier


Ik wil graag de brochure ontvangen*
Ik ben geïnteresseerd in:


Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij