Grandioso

Aan de Louis Armstrongstraat, met uitzicht op het park, ligt deze prachtige woning met fantastisch veel ruimte. Het rijkversierde metselwerk maakt dat deze woning een lust voor het oog is.
 
Ook binnen heeft de woning veel te bieden. Doordat de woning is voorzien van een uitbouw van maar liefst 2,4m biedt de woonkamer met open keuken meer dan genoeg ruimte voor een heel gezin of samenzijn met vrienden.
 
Bovendien is deze woning al op kort termijn betrekken!
 
Doordat de voordeur verdiept is uitgevoerd geeft de toegang tot de woning gelijk al een knus, huiselijk gevoel. Maar bij het betreden van de woning ervaart u in de hal al dat er in deze woning aan ruimte geen gebrek is.
 
De royale zithoek voelt door de erkerachtige uitbouw toch erg knus. Bovendien geven deze ramen u een mooi uitzicht op het park dat voor de woning ligt. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de aansluitingen voor de keukenopstelling. Bij het realiseren van de woning is rekening gehouden met diverse opstellingsmogelijkheden en dus u heeft hier nog voldoende vrijheid een keuken naar eigen wensen te laten plaatsen. Een grote eettafel om te tafelen met het gezin of vrienden kan hier met gemak staan.
 
De 'master bedroom' mag ook met recht zo genoemd worden. Totaal maar liefst 24,5m2 groot en voorzien van een afgescheiden ruimte om een inloop kast te creëren. Een heerlijke plek om jezelf even in terug te trekken. De andere 2 slaapkamers zijn ook ruim met een oppervlakte van 12,7m2. De badkamer is volledig afgewerkt en voorzien van mooi licht grijs tegelwerk van 60x60cm op de vloer en 30x60cm tegen de wand. Er is een ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche aangebracht. Vanaf de overloop is een separaat toilet te bereiken die met hetzelfde tegelwerk is uitgevoerd.
 
De beide slaapkamers op de 2e verdieping zijn door de samengestelde kap bijzondere ruimtes geworden. Speelse schuine hoeken en zicht tot in de nok. Met een oppervlakte van 18 en 20m2 oppervlakte zijn ook dit mooie ruime kamers. In de aparte berging vindt u de technische installaties, CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
 
De tuin is op het zuidoosten gelegen en heeft dus een goeie bezonning. Achter in de tuin staat een vrijstaande garage en is er ruimte voor het parkeren van 2 auto's.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij