Woonpark Mortiere

Het plezier van zorgeloos wonen in Woonpark Mortiere

Het karakter van Woonpark Mortiere in Middelburg heeft een sterke aantrekkingskracht op een brede doelgroep. De rijke architectuur gecombineerd met groen en water, maakt wonen in Woonpark Mortiere bijzonder aantrekkelijk.

Mooie nieuwbouw huizen, rustige lanen en straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad, de golfbaan en de belangrijkste uitvalswegen van de stad. In Woonpark Mortiere is het prettig thuiskomen. Of u nu starter bent op de woningmarkt, een jong gezin hebt of juist als senior toe bent aan een volgende stap in uw woon carrière.

Woonpark Mortiere Middelburg
  • Woonpark Mortiere vogelvlucht
  • Woonpark Mortiere
  • Woonpark Mortiere

Aantrekkelijke woonomgeving en aangenaam wooncomfort

Centraal in de wijk ligt het Ella Fitzgeraldpark. Kinderen kunnen er heerlijk spelen, veilig en in hun vertrouwde omgeving. Vriendjes en vriendinnetjes genoeg om van alles mee te beleven! Maar er is ook rust en ruimte voor natuurliefhebbers en iedereen die graag een hengeltje uitgooit. Woonpark Mortiere in Middelburg biedt een aantrekkelijke woonomgeving en aangenaam wooncomfort. Scholen, de kinderboerderij, winkels, supermarkt én het plezier van de stad: u heeft alles op een steenworp afstand.

Bekijk hier het actuele nieuwbouw woningaanbod.

Belangstelling?

Heeft u interesse in het woningaanbod van Mortiere? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde!


FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij