Woonpark Mortiere

Het plezier van zorgeloos wonen in Woonpark Mortiere

Inmiddels is de sfeer en karakter van Woonpark Mortiere duidelijk zichtbaar. Wanneer u door de wijk loopt, fietst of rijdt via de groene lanen, dan ervaart u de rust en samenhang die hier is, en wordt nagestreefd. De eenduidige architectuur met terugkerend kleurenpallet zorgen dat de diversiteit aan woningtypes samen één geheel vormen. Gecombineerd met groen en water maakt dat Woonpark Mortiere prettig thuiskomen is.

Aantrekkelijke woonomgeving

Middenin de wijk ligt het Ella Fitzgeraldpark. Kinderen kunnen er heerlijk spelen, veilig en in hun vertrouwde omgeving. Maar ook voor een wandeling of een rondje hardlopen is het een fijne plek. Daarnaast zijn scholen, kinderboerderij, winkels, restaurants en cultureel vermaak op steenworp afstand, net als ontsluitingswegen die verder het land of België in voeren.

Aangenaam wooncomfort

In Woonpark Mortiere hebben inmiddels vele mensen hun nieuwe thuis gevonden. Door het gevarieerde aanbod en de ligging van de wijk, voelen zowel starters als jonge gezinnen zich hier op hun plek. En de senior die toe is aan de volgende stap in zijn woon carrière weet dat Mortiere ook hun thuis is door het aanbod levensloopbestendige woningen.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende isolatie ontstaat een prettig leefklimaat. Daarnaast bent verzekerd van het feit dat u in de komende periode nauwelijks onderhoud heeft. Uiteraard voldoen de woningen aan of zelfs meer dan de gestelde normen; aangenaam wooncomfort dus!

Meer weten?

Bekijk het actuele aanbod of neem contact of met één van de makelaars.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Woonpark Mortiere, Nieuwbouw in Middelburg

Contactpersonen Woonpark Mortiere

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Schinkel De Weerd Makelaardij
Makelaar

Schinkel De Weerd Makelaardij